Horeca Hofsteenge is gevestigd aan de doorgaande weg, midden in het mooie Drentse dorp Rolde, waar altijd iets te beleven is.

Een familiebedrijf dat traditiegetrouw voorop loopt in gastvrijheid en die tot ver buiten Rolde een behoorlijke populariteit geniet. Dit is zeker niet in de laatste plaats te danken aan de informele sfeer die de zaak zo vele gasten heeft bezorgd.

De gast heeft in deze multifunctionele zaak de mogelijkheid te kiezen uit een ruime hoeveelheid mogelijkheden:

Een belevenis

Feesten in Horeca Hofsteenge is een bijzondere ervaring, gekenmerkt door de warme atmosfeer die alle zalen, groot en klein uitstralen.
Het smaakvolle interieur, de sfeervolle ambiance en de goede zorgen van de fam. Hofsteenge en hun team brengen u en uw gasten altijd in de juiste stemming.

Vele mogelijkheden
Horeca Hofsteenge beschikt over vier zalen, die gecombineerd kunnen worden. Feesten met een groot aantal personen is geen enkel probleem, zo is b.v. de zalencapaciteit van Horeca Hofsteenge 1500 personen en de receptiemogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Op onze website ziet u een overzicht wat er allemaal mogelijk is: Arrangementen-pagina

Een feest naar uw wensen
Ieder feest in Horeca Hofsteenge wordt “op maat” gemaakt. Al uw persoonlijke wensen worden besproken en uitgewerkt.
Muziek, entertainment, decor ….
Wij verzorgen het allemaal tot in de kleinste details. Ook is er de mogelijkheid om THEMAFEESTEN te organiseren.

 

Zakelijk
Als u het met ons eens bent dat de omgeving en verzorging een belangrijke rol spelen bij het succes van uw congres, vergadering of productpresentatie, dan is Horeca Hofsteenge het perfecte adres voor u.
Vier perfect geoutilleerde zalen, voorzien van perfecte verlichting, brengen ieder gewenst effect binnen uw bereik.

PERSOONLIJKE AANDACHT IS ONS MOTTO