Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

OLD NI-JS (7-9-2019)

september 7 @ 22:00

Op de zaterdagavond voorafgaand aan de Roldermarkt 2019 komen een aantal oud bekende terug voor een optreden bij Hofsteenge. Het zijn de oud bandleden van Normaal, die een nieuwe band hebben gevormd: Old Ni-js. Samen met DJ Danny Blom beloofd ook dit weer een donders schiere avond te worden!
Kaarten in de voorverkoop: € 8,- / op de avond zelf aan de zaal kosten de kaarten € 10,-
Samen zijn ze goed voor 160 jaar ervaring.
Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zeventig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop. Voor de toekomst hebben ze volop ambities.
Blitz Wending, Puddingh, de Heinoos,de Knasters, Boh Foi Toch en Normaal. Een tijdperk waarin volop werd geëxperimenteerd met muziek en professionele geluidsapparatuur eigenlijk nog niet eens bestond.
Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2004 begonnen ze samen Old Ni-js.
Aanvankelijk vooral om de gaten in te vullen van de touragenda’s van de diverse bands, waarin ze op dat moment speelden. Ze kregen zulke enthousiaste reacties dat ze besloten om het wat structureler aan te pakken. Aanvankelijk opereerde Old Ni-js als trio, maar later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier,nu opgevolgd door Jan Kolkman. Het was een aanwinst. De muziek werd completer en er ontstond meer ruimte.
Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer Boh Foi Toch en Normaal.

Naast Old Ni-js is DJ Danny Blom aanwezig om de nieuwste hits te draaien!

Gegevens

Datum:
september 7
Tijd:
22:00
Evenement Categorie: